Professionele website laten maken

Strategisch en winstgevend

Met een professionele maatwerk website ontwikkeld door Mikado zet je jouw online concurrentie buitenspel.

Bekijk onze video over websites

Video afspelen

Een maatwerk website is belangrijker dan ooit

In de huidige digitale wereld is je website vaak het eerste wat jouw potentiële klanten te zien krijgen. Je website heeft dus een enorme impact op de online (en offline) reputatie van jouw bedrijf of merk.
Een professioneel ontwikkelde website is niet alleen optimaal ingericht voor de bezoeker, maar ook voor alle verschillende zoekmachines, browsers en mobiele apparaten.

Dit is waarom steeds meer ondernemers ervoor kiezen om te investeren in een professionele website ontwikkeld door Mikado. Onze webdesigners en developers weten precies wat ervoor nodig is om jouw bezoekers om te zetten in betalende klanten.

WordPress CMS

Beheer je eigen website

Professioneel

Ontwerp op maat

100+ Tevreden ondernemers

kozen voor de diensten van

mikado.nl

T. Derks
T. Derks

Pulcinos.nl
5/5

“Voor onze samenwerking met Jumbo moesten wij een aantal specifieke maatwerk functionaliteiten op onze website hebben. Mikado heeft ons uitstekend geholpen met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van deze functies.”

M. Hissink
M. Hissink

Spuffs.com
5/5

“I.v.m. een zeer competitieve branche was onze website erg slecht vindbaar op Google. Dankzij Mikado staan wij nu op de eerste pagina voor verschillende belangrijke zoektermen. Hierdoor is onze omzet enorm gestegen het afgelopen jaar.”

S. Klosscher
S. Klosscher

Customizen.com
5/5

“Dankzij Mikado hebben wij onze droom domeinnaam kunnen bemachtigen. Sinds de overstap naar de nieuwe domeinnaam en onze nieuwe maatwerk website van Mikado ontvangen wij dagelijks honderden nieuwe bezoekers en klanten.”

Waarom kies jij voor

Mikado

?

De voordelen van een maatwerk website

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om te investeren in een professionele website. Ben je benieuwd waarom?

Al onze premium websites worden op maat ontwikkeld. Dat betekend dus dat wij jouw website optimaal kunnen inrichten voor zowel de bezoekers als voor de zoekmachines. Hierdoor zal jouw website dus niet alleen hoger scoren in de zoekmachines, maar ook meer bezoekers weten om te zetten in klanten. 

Wil je graag producten verkopen via je website? Geen probleem! Al onze premium websites worden geleverd met een complete webwinkel module. Hierdoor kan jij zelf probleemloos producten toevoegen, wijzigen of verwijderen. 

Een website moet bezoekers aantrekken en omzetten in klanten. Maar dit is niet zo eenvoudig als veel ondernemers denken. Om bezoekers om te zetten in betalende klanten moet een website voldoen aan ontzettend veel eisen. Wij weten precies wat jouw website nodig heeft of bezoekers aan te trekken en deze te converteren.

Wat heb je aan een prachtige maatwerk website wanneer deze geen nieuwe bezoekers aantrekt? Vrij weinig als je het ons vraagt.. Daarom worden al onze premium websites zoekmachine vriendelijk ontwikkeld. Hierdoor verschijnt jouw website hoger in de zoekresultaten. Wil je sneller stijgen en hoger verschijnen dan jouw concurrentie? Dan is het verstandig om te investeren in een SEO campagne. Klik hier om meer te lezen over onze zoekmachine optimalisatie campagnes.

Het is ontzettend belangrijk dat jouw website betrouwbaar overkomt op je bezoekers. Het is immers de eerste indruk die potentiele klanten krijgen van jouw onderneming. Daarom is het verstandig om te investeren in een maatwerk website. Hierdoor krijgen jouw website bezoekers direct het gevoel dat ze te maken hebben met een betrouwbare onderneming. 

We zien het zo vaak gebeuren, ondernemers die duizenden euro’s verspillen aan dure marketingcampagnes. Voordat je kan beginnen met investeren in online marketing is het belangrijk dat jouw website bezoekers weet om te zetten in klanten. Daarom worden al onze premium websites conversiegericht ontwikkeld. Dit resulteert keer op keer in zeer winstgevende marketingcampagnes.

Inclusief handige modules

Al onze professionele websites komen standaard met de volgende handige plug-ins en modules.

WordPress CMS

Blogmodule

Contactformulier

Media album

Statistieken

Deelfunctie

Beveiliging

Nieuws

Zoekfunctie

Veel gestelde vragen (FAQ)

Iedere onderneming is verschillend, en dus ook iedere website. Daarom is het onmogelijk om van te voren te zeggen wat een website precies gaat kosten. Wil je een professionele maatwerk websites laten maken? Dan moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van €2.500 tot €7.500 excl. BTW. Houd ook rekening met eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of webhosting.

Onze premium websites zijn geschikt voor bijna iedere soort onderneming. Soms komt het voor dat een ondernemer zeer specifieke wensen heeft die wij niet aanbieden in onze premium website pakketten. Speciaal voor deze ondernemers hebben wij onze expert pakketten. Klik hier om meer te lezen over onze expert websites. 

Onze premium websites worden ontwikkeld in WordPress CMS. Hierdoor kan iedere ondernemer zelf eenvoudig aanpassingen maken aan zijn of haar website. 

Er zijn ontzettend veel verschillen tussen een basis en premium website. Maar de grootste verschillen zijn het maatwerk ontwerp, de webwinkel mogelijkheden en de conversiegerichtheid.

Nee hoor, vanaf slechts €10,- per maand kunnen wij jouw website op een van onze zeer snelle en veilige servers hosten. Inclusief gratis SSL-Certificaat, 10 e-mailadressen en gratis .nl domeinnaam.

Ben je tevreden met het offertevoorstel dat je van ons hebt ontvangen? Dan kan je deze eenvoudig accepteren en ondertekenen via ons klantenpaneel. Zodra je akkoord bent gegaan met ons offertevoorstel ontvangen wij graag een vooruitbetaling van 10% van het totale bedrag. Het resterende bedrag kan worden voldaan bij oplevering van de website.

Wij hanteren absoluut geen verborgen kosten en geloven in een transparante samenwerking. Alle kosten worden vooraf met de klant besproken en bevestigd.

Onze premium websites worden ontwikkeld in WordPress en zijn dus zelf eenvoudig te onderhouden. Toch kiezen veel ondernemers ervoor om onderhoud niet zelf te doen. Wil je het onderhoud van jouw website liever aan ons uitbesteden? Kies dan voor ons onderhoudspakket.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met het eerste ontwerp van jouw website. Geen zorgen, wij gaan net zo lang door met aanpassingen maken tot dat jij 100% tevreden bent.

Al onze premium websites worden optimaal ingericht voor de zoekmachines. Daardoor scoren ze al hoger dan de meeste websites. Maar om nog hoger te scoren en deze hoge plaats te behouden is het van belang om te investeren in een SEO campagne. Wil je meer weten over de voordelen van zoekmachine optimalisatie (SEO)? Klik dan hier.

Offerte ontvangen
[NEXForms id="1"]

Binnen 24 uur een reactie

Extra mogelijkheden

 • Webhosting pakket (12 maanden) €175,-

  Premium webhosting, incl. gratis SSL-certificaat

 • Onderhoudspakket (12 maanden) €395,-

  Premium onderhoudspakket

 • SEO Premium pakket (3 maanden) €1245,-

  Premium zoekmachine optimalisatie pakket

 • 10 Stockfoto's €50,-

  10 Professionele stockfoto's voor op je website

 • E-mail template €125,-

  Een unieke e-mail template in jouw eigen huisstijl

 • Bedrijfslogo €475,-

  Een professioneel bedrijfslogo laten ontwerpen

 • Product video €675,-

  Een professionele product video (30 sec.)