Premium

website laten maken

Maak klanten van je bezoekers

Zie jij jouzelf als een serieuze ondernemer?
Dan is het tijd voor een serieuze website.

Premium website

Meest gekozen door ondernemers
gemiddelde prijs: €2.500 - €7.500

 • Beste keuze voor: Ondernemers en ZZP'ers die geen zin hebben in gedoe, maar wel een complete website met CMS willen laten bouwen tegen een scherp tarief.
 • WordPress CMS
 • Ontwerp op maat
 • Webwinkel mogelijkheid
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Strategisch ontwikkeld
 • Conversiegericht
 • Zelf eenvoudig te beheren
 • Vaste contactpersoon

Een premium website zorgt voor meer omzet

Jij als ondernemer wil winst maken, en het liefst zo veel mogelijk. Maar hoe ga je dat doen als je meer dan de helft van je bezoekers kwijt raakt aan je concurrentie? Simpel, ook investeren in een professionele maatwerk website. Onze premium websites trekken niet alleen dagelijks nieuwe bezoekers aan, maar weten deze vervolgens ook om te zetten in klanten.

WordPress CMS

Beheer je eigen website

Professioneel

Ontwerp op maat

Bekijk onze video over websites

Video afspelen

De voordelen van een premium website

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om te investeren in een professionele website. Ben je benieuwd waarom?

Al onze premium websites worden op maat ontwikkeld. Dat betekend dus dat wij jouw website optimaal kunnen inrichten voor zowel de bezoekers als voor de zoekmachines. Hierdoor zal jouw website dus niet alleen hoger scoren in de zoekmachines, maar ook meer bezoekers weten om te zetten in klanten. 

Wil je graag producten verkopen via je website? Geen probleem! Al onze premium websites worden geleverd met een complete webwinkel module. Hierdoor kan jij zelf probleemloos producten toevoegen, wijzigen of verwijderen. 

Een website moet bezoekers aantrekken en omzetten in klanten. Maar dit is niet zo eenvoudig als veel ondernemers denken. Om bezoekers om te zetten in betalende klanten moet een website voldoen aan ontzettend veel eisen. Wij weten precies wat jouw website nodig heeft of bezoekers aan te trekken en deze te converteren.

Wat heb je aan een prachtige maatwerk website wanneer deze geen nieuwe bezoekers aantrekt? Vrij weinig als je het ons vraagt.. Daarom worden al onze premium websites zoekmachine vriendelijk ontwikkeld. Hierdoor verschijnt jouw website hoger in de zoekresultaten. Wil je sneller stijgen en hoger verschijnen dan jouw concurrentie? Dan is het verstandig om te investeren in een SEO campagne. Klik hier om meer te lezen over onze zoekmachine optimalisatie campagnes.

Het is ontzettend belangrijk dat jouw website betrouwbaar overkomt op je bezoekers. Het is immers de eerste indruk die potentiele klanten krijgen van jouw onderneming. Daarom is het verstandig om te investeren in een maatwerk website. Hierdoor krijgen jouw website bezoekers direct het gevoel dat ze te maken hebben met een betrouwbare onderneming. 

We zien het zo vaak gebeuren, ondernemers die duizenden euro’s verspillen aan dure marketingcampagnes. Voordat je kan beginnen met investeren in online marketing is het belangrijk dat jouw website bezoekers weet om te zetten in klanten. Daarom worden al onze premium websites conversiegericht ontwikkeld. Dit resulteert keer op keer in zeer winstgevende marketingcampagnes.

Vindbaar

Winstgevend

Webwinkel

Veel gestelde vragen FAQ

Iedere onderneming is verschillend, en dus ook iedere website. Daarom is het onmogelijk om van te voren te zeggen wat een website precies gaat kosten. Wil je een professionele maatwerk websites laten maken? Dan moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van €2.500 tot €7.500 excl. BTW. Houd ook rekening met eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of webhosting.

Onze premium websites zijn geschikt voor bijna iedere soort onderneming. Soms komt het voor dat een ondernemer zeer specifieke wensen heeft die wij niet aanbieden in onze premium website pakketten. Speciaal voor deze ondernemers hebben wij onze expert pakketten. Klik hier om meer te lezen over onze expert websites. 

Onze premium websites worden ontwikkeld in WordPress CMS. Hierdoor kan iedere ondernemer zelf eenvoudig aanpassingen maken aan zijn of haar website. 

Er zijn ontzettend veel verschillen tussen een basis en premium website. Maar de grootste verschillen zijn het maatwerk ontwerp, de webwinkel mogelijkheden en de conversiegerichtheid.

Nee hoor, vanaf slechts €10,- per maand kunnen wij jouw website op een van onze zeer snelle en veilige servers hosten. Inclusief gratis SSL-Certificaat, 10 e-mailadressen en gratis .nl domeinnaam.

Ben je tevreden met het offertevoorstel dat je van ons hebt ontvangen? Dan kan je deze eenvoudig accepteren en ondertekenen via ons klantenpaneel. Zodra je akkoord bent gegaan met ons offertevoorstel ontvangen wij graag een vooruitbetaling van 10% van het totale bedrag. Het resterende bedrag kan worden voldaan bij oplevering van de website.

Wij hanteren absoluut geen verborgen kosten en geloven in een transparante samenwerking. Alle kosten worden vooraf met de klant besproken en bevestigd.

Onze premium websites worden ontwikkeld in WordPress en zijn dus zelf eenvoudig te onderhouden. Toch kiezen veel ondernemers ervoor om onderhoud niet zelf te doen. Wil je het onderhoud van jouw website liever aan ons uitbesteden? Kies dan voor ons onderhoudspakket.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met het eerste ontwerp van jouw website. Geen zorgen, wij gaan net zo lang door met aanpassingen maken tot dat jij 100% tevreden bent.

Al onze premium websites worden optimaal ingericht voor de zoekmachines. Daardoor scoren ze al hoger dan de meeste websites. Maar om nog hoger te scoren en deze hoge plaats te behouden is het van belang om te investeren in een SEO campagne. Wil je meer weten over de voordelen van zoekmachine optimalisatie (SEO)? Klik dan hier.

100+ Tevreden ondernemers

kozen voor de diensten van

mikado.nl

T. Derks
T. Derks

Pulcinos.nl
5/5

“On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue.”

M. Hissink
M. Hissink

Spuffs.com
5/5

“On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue.”

S. Klosscher
S. Klosscher

Customizen.com
5/5

“On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue.”

Waarom kies jij voor

Mikado

?

Veel ondernemers onderschatten de voordelen van een professionele website. Veel ondernemers onderschatten de voordelen van een professionele website. 

Offerte ontvangen
[NEXForms id="1"]

Binnen 24 uur een reactie

Extra mogelijkheden

 • Webhosting pakket (12 maanden) €175,-

  Premium webhosting, incl. gratis SSL-certificaat

 • Onderhoudspakket (12 maanden) €395,-

  Premium onderhoudspakket

 • SEO Premium pakket (3 maanden) €1245,-

  Premium zoekmachine optimalisatie pakket

 • 10 Stockfoto's €50,-

  10 Professionele stockfoto's voor op je website

 • E-mail template €125,-

  Een unieke e-mail template in jouw eigen huisstijl

 • Bedrijfslogo €475,-

  Een professioneel bedrijfslogo laten ontwerpen

 • Product video €675,-

  Een professionele product video (30 sec.)