Adverteren op Google

Direct bovenaan in Google?

Direct bovenaan staan in Google en nieuwe bezoekers ontvangen op je website? Ontdek de kracht van Google Ads.

Google Ads (SEA)

Geen zin of tijd om te investeren in een zoekmachine optimalisatie (SEO) campagne? Dan kan je ervoor kiezen om direct bovenaan te staan in zoekmachines d.m.v. Google Ads. 

Mikado helpt ondernemers met het opzetten van succesvolle en winstgevende Google Ads campagnes. Wil jij starten met Google Ads? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Direct resultaat

Merkbaar vanaf dag 1

Doelgericht

Kies je eigen zoekwoorden

100+ Tevreden ondernemers

kozen voor de diensten van

mikado.nl

T. Derks
T. Derks

Pulcinos.nl
5/5

“Voor onze samenwerking met Jumbo moesten wij een aantal specifieke maatwerk functionaliteiten op onze website hebben. Mikado heeft ons uitstekend geholpen met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van deze functies.”

M. Hissink
M. Hissink

Spuffs.com
5/5

“I.v.m. een zeer competitieve branche was onze website erg slecht vindbaar op Google. Dankzij Mikado staan wij nu op de eerste pagina voor verschillende belangrijke zoektermen. Hierdoor is onze omzet enorm gestegen het afgelopen jaar.”

S. Klosscher
S. Klosscher

Customizen.com
5/5

“Dankzij Mikado hebben wij onze droom domeinnaam kunnen bemachtigen. Sinds de overstap naar de nieuwe domeinnaam en onze nieuwe maatwerk website van Mikado ontvangen wij dagelijks honderden nieuwe bezoekers en klanten.”

Waarom kies jij voor

Mikado

?
Offerte ontvangen
[NEXForms id="4"]

Binnen 24 uur een reactie

Opzoek naar een
Google Ads expert?